Home

varjú ütő tempó taistolaisten paidat Ürühús szünet Bőr

Eteenpäin O.W. Kuusisen viitoittamaa tietä” – Taistolaiset

Yrjöperskeles-blog: KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA XXXXIV

Lentopalloliiga | "Tiukka taisto ja hieno voitto jälleen" – Nyt oli  sarjakärjen vuoro taipua Lentiskerholle | Urheilu | Hämeen Sanomat
Lentopalloliiga | "Tiukka taisto ja hieno voitto jälleen" – Nyt oli sarjakärjen vuoro taipua Lentiskerholle | Urheilu | Hämeen Sanomat

Töölön Taisto on Twitter: "Harjoituskausi jatkui voitokkaissa merkeissä,  kun Taisto kaatoi Valtin loppulukemin 3-2 (0-1). @Valtti_1946 johti  kahdesti, mutta Taisto puristi rinnalle ja ohi! Maalinteossa onnistuivat  Niklas Keränen, Roni Luokkamäki ja Aalto
Töölön Taisto on Twitter: "Harjoituskausi jatkui voitokkaissa merkeissä, kun Taisto kaatoi Valtin loppulukemin 3-2 (0-1). @Valtti_1946 johti kahdesti, mutta Taisto puristi rinnalle ja ohi! Maalinteossa onnistuivat Niklas Keränen, Roni Luokkamäki ja Aalto

Mustaa valkoisella: Lipposlaiset, taistolaiset, skogilaiset…

Taisto 2016 -finaali: Dipin 3. erässä Pyhäselän, Puolalan, Vehkalahden ja  Kontiolahden koulut - YouTube
Taisto 2016 -finaali: Dipin 3. erässä Pyhäselän, Puolalan, Vehkalahden ja Kontiolahden koulut - YouTube

The Hairy Bikers' Northern Exposure (2015)

Orpovarsa Taisto - Heipparallaa! 88kpl paitoja tilattiin ja enään muutama  olisi myymättä. XS : 2kpl S : 2kpl M : 1kpl L : 2kpl Ota yhteyttä inboxiin,  jos haluat lunastaa paidan itsellesi! 💌 | Facebook
Orpovarsa Taisto - Heipparallaa! 88kpl paitoja tilattiin ja enään muutama olisi myymättä. XS : 2kpl S : 2kpl M : 1kpl L : 2kpl Ota yhteyttä inboxiin, jos haluat lunastaa paidan itsellesi! 💌 | Facebook

Etusivu

Ykkösessä torstaina takana toinen kolmannes - taisto liiganoususta käy  kiivaana | Uutiset | Veikkausliiga
Ykkösessä torstaina takana toinen kolmannes - taisto liiganoususta käy kiivaana | Uutiset | Veikkausliiga

Töölön Taisto - Töölön Taisto - CLe 5-1 (2-1) Bolliksen taika säilyi, kun  punapaidat veivät keltaisia selkein lukemin! Fat Ramenin ottelun  nälkäisimpänä palkittiin vakuuttavan ottelun pelannut Saku Klinga.  Ensimmäinen puoliaika sujui pääosin
Töölön Taisto - Töölön Taisto - CLe 5-1 (2-1) Bolliksen taika säilyi, kun punapaidat veivät keltaisia selkein lukemin! Fat Ramenin ottelun nälkäisimpänä palkittiin vakuuttavan ottelun pelannut Saku Klinga. Ensimmäinen puoliaika sujui pääosin