Hírek - Információk, Parfümök

Az édes illatok szerelmeseinek

Az édes illatok szerelmeseinek

Az üzleteinkben a legtöbbször megvásárolt és a legtöbbször megnézett illat az Aquolina – Pink Sugar !!

A vásárlások száma csak egy dolog, ám 40X több azoknak a száma csak megnézték! Ennek talán az egyik oka, hogy elég drága, a másik pedig hogy van számos más alternatívája ennek az illatnak. Ezek nem másolatok, nem az eredeti koppintásai, hanem önálló márkaként vannak jelen a parfüm piacon.

Az Aquolina – Pink Sugar alapvetően orientális-vaníliás illat, ami egyéb gyümölcsös és virágos hatásokkal van kiegészítve. Más gyártók más elnevezésű illatai, amik szintén a vanília alapjaira építenek, jellegét tekintve nagyon hasonlóak egymáshoz, hisz a vanília egy erőteljes tömény illatú fűszernövény.

Sok más illat is hasonlóan karakteres vanília alapon hasonló élményt nyújt, ám az összetétele közel sem azonos. Ilyen illatok például a Star Nature – Vanília illata, vagy a Vattacukor illat. Ide sorolhatjuk a Chic ‘n Glam – Sweet Cat vagy a Naomi Campbell – Cat Delux at Night illatát is. Szintén az édes illatok csoportjába tartozik a New Brand – Candy Cancan és a Star Nature – Piros Medvecukor illata, és a Prada Candy.

Aki az édes illatokat kedveli, azok számára szinte végtelen a kínálat, hisz szinte minden márkanév alatt megjelent már hasonló karakterisztikájú illat.  Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy egyik sem okoz majd csalódást.

A választás során figyelembe kell venned, hogy ugyanaz az illat, másnak érezhető minden nőnél, hisz a bőr kémiája erősen befolyásolhatja, a parfüm ténylegesen érezhető illatát. A kiválasztott illat lehet az összetétele alapján a kedvenced, de lehet az illóolaj mennyisége is a döntő hisz egy EDT ebből kevesebbet tartalmaz, mint egy EDP. Végül lehet a döntés oka egyszerűen az ára, hisz egyik másik márkanév kínálatában jelentős különbségek lehetnek.

Amiben mi segíteni tudunk neked, az a kedvező ár, a folyamatos kedvezmények, és a több mint 20 éves tapasztalatunk a parfümök világában.

Legyen illatos napod 🙂

Platinum Design - Ha unod már az egyhangúságot

Vissza a Blog oldalra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.