Hírek - Információk, Parfümök

A Parfüm – Hogyan használd! – Hogyan Ne!

A Parfüm - Hogyan használd! - Hogyan Ne!

Útmutató a Parfüm használatához.

Nos, ez egy olyan téma, amiben nem szívesen fogadjuk el mások véleményét, és ez így rendben is van. Mindenki megszokta már mikor mennyit hova kell tenni, fújni, cseppenteni hogy jól érezze magát a kedvenc parfüm illatában. 

Ennek ellenére mégis szeretnék néhány jó tanácsot adni, remélem nem bántok meg vele senkit, akinek inge vegye magára.

Az első és legfontosabb, hogy ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol többen vannak egy légtérben, akkor csak óvatosan bánj az adagolással. Valószínűleg nem Te vagy az egyetlen aki illatosítja magát, és így elkerülhetetlen, hogy ezek a “privát illatok” összekeveredjenek, és ennek a végeredménye, sokszor hányinger keltő lehet, de legalábbis kellemetlen. Ha rajtad van a saját illatod, akkor valószínűleg észre sem fogod venni, de aki csak mértékkel, vagy egyáltalán nem illatosítja magát, annak több próbát is ki kell állnia a munkahelyén.

A nők és a férfiak is igyekeznek jó benyomást tenni a másik nemre, a saját illatukkal, és bárki szívesen bezsebeli az elismeréseket dicséreteket, és ez rendben is van. Ha közösségben vagy, munkahely, iskola stb, akkor légy figyelmes, és csak annyi illatanyagot használj, ami csak a saját intim szférádban érezhető, ami a bőrödtől kb. 30-50 távolságot jelent, ennél több nem is kell.

hogyan használd

A másik ilyen jelenség a nyári használat, amikor is az emberek jobban izzadnak, azért megpróbálják ezt a testszagot elnyomni egy kicsivel több illattal, ami neked kellemes, de a nyári meleg, és a párás levegő a szokásos mennyiséget is felerősíti, és ha még meg is toldod, akkor a fent említett jelenség egy erősebb hatásával kell szembesülnie annak, akivel együtt töltöd a napjaidat.

Platinum Design - Ha unod már az egyhangúságot

Vissza a Blog oldalra

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.