Parfüm

A parfümhasználat 15 szabálya

A parfümhasználat 15 szabálya

A parfümhasználat 15 szabálya

A tökéletes megjelenés része kell, hogy legyen a tökéletes illat is. Ki gondolná, hogy még az sem mindegy, mennyit és hova fújunk…

1. A parfümöt soha ne ruhára fújjuk, mert igazi illata csak testünkön tud kialakulni. Fontos részlet az is, hogy ne közelről fújjuk, hanem kicsit távolabbról permetezzük.

2.  Ne feledjük a parfüm nem a kellemetlen testszag “eltakarását” szolgálja. Használjuk tehát tisztálkodás után, hiszen kevés kiábrándítóbb inger érheti környezetünket, mint a parfüm illatának keveredése az izzadságszaggal.

3. A parfümök használatának másik fontos szabálya a mértékletesség. Saját orrunk hamar megszokja az illatot, sőt később akár szinte észrevétlenné is válhat. Sokan esnek abba a hibába, hogy újabb és újabb adagokkal “turbózzák” fel az illatot, amitől olyan erős illatfelhő veszi körül használóját, hogy az hivalkodó, és visszataszító a környezete számára. Figyeljünk tehát a mennyiségre!

4.  Kevesen tudják, hogy használat után nem szabad megdörzsölni, egymáshoz nyomkodni a befújt területet. Ilyenkor ugyanis “összetörjük” az illatmolekulákat, vagyis összekeveredik a fej-, a szív- és az alapillat. Emiatt a parfüm nem tudja kifejteni az eredeti hatást.

5. Olyan testfelületen használjuk a parfümöt, ahol vékony a bőr, és közel van a bőrfelszínhez vastagabb ér. Pl. nyaki verőérhez, csuklóra, térd- és könyökhajlathoz.

6. Szoláriumozáskor ne használjunk parfümöt! A parfümben található anyagok UV fény hatására hólyagos bőrreakciókat, pigment foltokat, és ekcémát okozhatnak!

7. A parfümöket a túl meleg fürdőszoba helyett sötét, hűvös helyen, saját dobozukban tároljuk.

8. Választásakor ne szagoljunk meg egyszerre három illatnál többet, mert orrunk több illatot nem tud megkülönböztetni, és másnap esetleg csalódunk választásunkban.

Igazi illata csak testünkön tud kialakulni.

Igazi illata csak testünkön tud kialakulni.

9. Ha megtetszik egy illat máson, csak kipróbálás után vásároljuk meg! A parfüm illata egyéni, minden bőrön más illat alakul ki, mert a végső illat függ a bőr zsírtartalmától, és savas összetételétől.

10. Ha kedvenc illatunkat testápoló formájában is megvásároltuk, mindig először a testápolót használjuk és csak ezután következzen a parfüm fújása. A meleg víz hatására kitágult pórusok beszívják a krémet, és a testápolóban található olajok segítenek megkötni az illatot.

11. Száraz bőrűek használjanak illatmentes, vagy semleges illatú testápolót a parfüm használata előtt, hogy a parfüm tartósabb legyen!

Használjuk tisztálkodás után!

Használjuk tisztálkodás után!

12. Az orrban mintegy tízmillió érzékelő sejt található. Ezeken akadnak fenn az illatmolekulák, melyek az agy szaglóközpontja felé továbbítják az üzeneteket. A túl erős illatok azonban megbéníthatják ezeket az érzékelő sejteket és nagy dózisban erős fejfájást okozhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy valóban a megválasztott illatot is kellő mennyiségben használjuk csak a meghódítás elérése érdekében. Léteznek szenvedélyes, titokzatos, természetes illatok, melyek használóik magabiztosságát, szerénységét vagy éppen természetességét sugallhatják.

13. Szenvedélyes, érzéki illatokat általában azok a lányok, nők választanak, akik nőiességüket, vonzerejüket erősíteni akarják vagy éppen ezzel próbálják megnyerni a kiszemelt férfi figyelmét. Általában előbb érzékelni az illatfelhőt, mint őket magukat.

14. A titokzatos illatok fényesebbé teszik az aurát, a nő egyéniségére hívják fel a figyelmet.

15. A természetes illatok tartósan a bőr közelében maradnak és ezzel egyfajta intimitást, diszkréciót kölcsönöznek használóinak. Ezen lányok, nők élettel teltek, energikusak, akik nemcsak meghódítani, de megtartani is akarnak.
Csábíts! Hódíts! Hengerelj!

forrás: Parfüm Neked

Platinum Design - Ha unod már az egyhangúságot

Vissza a Blog oldalra

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.